„Mesterségem Címere"

nyári tábor 11-13 éves gyerekeknek


Kedves Szülő!

Álljon meg egy pillanatra, ne pörgessen tovább ... ismerje meg különleges ajánlatunkat, a nyári

 bentlakásos szakmaismereti tábort,

ahol a hagyományos szünidei programok mellett

játékos, interaktív formában a fontosabb szakmákat és ezekhez kötődő tipikus karrierutakat is megismerhetik a táborlakók.

Célunk, hogy a szakmák kézzelfoghatóvá váljanak a gyerekek számára és képességeik ismeretében dönthessenek pályaválasztásuk során.

A tábor ingyenes!

A tábor szervezője

Tatabányai Szakképzési Centrum és együttműködő partnerei

 

 

 

 

 

TÁBOROK

A „Mesterségem Címere” tábor
tervezett időpontjai:

 

2018.05.02.

I. turnus

Szakmaismereti tábor meghirdetve

Időpontja:

2018. július 2-6.

2018.04.29.

II. turnus

Szakmaismereti tábor meghirdetve

Időpontja:

2018. július 9-13.

2018.04.29.

III. turnus

Tematikus robotika tábor meghirdetve

Időpontja:

2018. július 30.- augusztus 03.

Szia! 

Ha magadra ismersz, gyere és táborozz velünk!

A táborokba a szakmák világa iránt érdeklődő 11-13 éves tanulók, fiúk, lányok jelentkezését várjuk, tervezetten 45 főt turnusonként. 

Velük együtt részt vesznek a táborban a Tatabányai Szakképzési Centrum iskoláinak tanulmányi, szakmai, közösségi szempontból kiemelkedő tanulói (15 fő/turnus).

Ők egyrészt segítik az általános iskolásokat a tábori élet minden területén, másrészt a szakmatanulás során szerzett élményeik, benyomásaik átadásával kedvet ébreszthetnek fiatalabb társaikban választott szakmájukhoz.

Csapatban játszunk!

A táborlakókat 5 csapatba sorsoljuk. A táborozás alatt a délelőtti/délutáni szakmaismereti és közösségi programokban már csapatokba szervezve vesznek részt. A táborban állandó (0-24) pedagógiai felügyelet lesz, az alkalmanként 1-1,5 órás szakmai programokhoz külön szaktanárok, szakemberek érkeznek. A turnusokban egy alkalommal a megye területén belül autóbuszos szakmai kirándulásra visszük a táborlakókat, szintén egy alkalommal tatai kirándulást teszünk a helyi kisvasúttal.

A tábor helyszíne:

Tata, Fényes Fürdő

 Gyere közénk, várunk rád!

 

... és mi lesz még?

Az ötnapos tábor keretében a szakmaismereti célokon túl változatos formában szeretnénk bemutatni neked a megye olyan meghatározó munkáltatóit is, akik a nem is távoli jövőben duális képzést, majd munkalehetőséget tudnak ajánlani.

 

 

Ehhez a tábor ideje alatt két délelőtt kirándulni megyünk. Olyan gyárat, kisvállalkozást, intézményt látogatunk meg, ahol betekintést kaphatsz a szakmák olykor titokzatos világába, a mesteremberek mindennapi életébe.

Már készülnek, bízz bennünk, érdekesebbnél érdekesebb programok lesznek!

 

 

Kiemelt figyelmet fordítunk a tábor közösségi életére is, melyet napi rendszerességgel visszatérő együttműködési csapatjáték segít majd Gazdálkodj(unk) okosan címmel.

 

 

Ebben a játékban a táborban látott, hallott dolgok biztosan előkerülnek, és valószínűleg az a csapat nyer majd, amelyik bátran kockáztat, de ha kell, összefog és közös erővel, egymást segítve áll a szellemi és ügyességi kihívások elé.

Te köztük leszel?

 

 

 

 Mesterségem Címere 

 

 

 

FONTOS!

A jelentkezési lap kitöltése és küldése után készíts egy pályázati alkotást (divatos szóval motivációs levelet), amivel indokolhatod érdeklődésedet a szakmaismereti tábor programja iránt. Az alkotás tetszőleges technikával készülhet, lehet színes ceruzás rajz, festmény, képmontázs, képregény, ...

... de lehet akár egy rövid videó is magadról, ahol elmondod, miért szeretnél a táborba jönni!

Ez segít majd bennünket abban, hogy könnyebben eldönthessük, kit hívunk meg a táborba, ha túljelentkezés lenne.

Jelentkezèsi határidő:

2018. május 31.

Az alkotást fotó vagy videó formátumban küldd el nekünk!

 

Itt tudod feltölteni az alkotásod!