Miért döntsön használt traktor mellet?

2019.01.31.

Számos fórumon olvasható egy használt kistraktor vásárlása megannyi kockázattal és buktatóval jár... Ismerje meg miért érdemes használt traktorban gondolkodni a Paprika Traktor segítségével!


Használt traktor beszerzés leinformálható, teljesen legális forrásból.

A Paprika Traktor kínálatában csak kizárólag japán márkakereskedők által visszavásárolt (amikor a japán gazda a kereskedőnél újra cseréli régi traktorját) gépeket talál.

A gépek behozatala az országba minden esetben a hazai és az EU jogszabályai alapján történik, azok alvázszáma alapján vámkezeli őket a magyar hatóság.


Hatékonyság és nyugalom, még hosszú évekig.

A gyártók álláspontja szerint 10.000 munkaóra a motorok élettartama, ráadásul tapasztalataink szerint, megfelelő odafigyeléssel, karbantartásával, ez jóval ki is húzható!  Az általunk kínál 700-800-1000 üzemórás traktorok a fenti időnek még az elején járnak.

A japán traktorok a világ talán legmegbízhatóbb traktorjai, híresek több évtizedes használhatóságairól, persze valóban japánban gyártott traktorok esetében. A nagy japán márkák közül is gyakran, vietnámi, vagy kínai gyártósorokról kerülnek le. Azonban japán belpiacra készült gépek mindegyike japánban készül, mi meg csak belpiacos használt traktorokat importálunk.


Traktorok egytől egyig magas felszereltséggel.

Lehetséges, egyelőre nem érzi a vásárló minden funkció szükségességét, de ne homályosítsa el ezek ára (főleg ha használtan meg csak az árat sem növeli), idővel garantáltan hasznosnak találja majd. Gondoljunk bele, annak oka van, hogy szinte minden japán gazda megrendeli ezeket a vételiárat nagyban duzzasztó extrákat.

A japán gazdák anyagi helyzeténél fogva, szinte minden esetben rendkívül magasan felszerelt traktorokat vásárolnak és áldoznak azok karbantartására is és még így is töredékébe kerül használtan az újhoz képest, sőt szinte kivétel nélkül az árban a talajmaró is bele foglaltatik.

Irányváltós, szervos, fordulás segítővel ellátott, 3pot felfüggesztéses, bukókeretes, biztonsági övvel ellátott gépek, melynek 4 sebességes kardán hajtása van és melynek iránya is fordítható! Ez egy jellemző feleszereltség a Paprika Traktor használt traktor kínálatában.


Megbízhatóság, tapasztalat, kapcsolatrendszer!

A Paprika Traktor régi szereplője a piacnak, nem tűnünk el, felvesszük a telefont és a bejáratott kapcsolatrendszerünknek köszönhetően felkészülten állunk ügyfeleink szolgálatába. Ráadásul azonos kiszolgálást kapunk japán partnereinknél, mint az európai új traktor disztribútor cégek.


Csak a legjobb, legmegbízhatóbb alkatrészek

A nálunk vásárolt traktorokhoz vállaljuk az alkatrész beszerzést is. Kapcsolatrendszerünknek hála az alkatrész a vámkezeléssel együtt maximum 5 munkanapon belül megérkezik Japánból, ahol az ottani alkatrészbeszállító nem problémázik, hogy ez japán belpiacos gép, mint itthon az sokan teszik.

Nálunk megvan a lehetőség a gyárival közel megegyező alkatrész beszerzésére is, ha a gazda úgy dönt, hogy számára megfelel az utángyártott alkatrész is, amely gyakran lényegesen olcsóbb mint az eredeti alkatrész. Nagy tapasztalattal rendelkezünk e téren is, hogy olyat ajánljuk, amely a gyárival szinte azonos minőségű.

Ráadásul minden általunk beszerzett alkatrész igazolt forrásból szerzünk be, számlával, vámkezelten, az esetek többségében kedvezőbb áron, közvetlenül Japánból, EU garanciával.


Használt járművekre garancia? Van megoldás!

Valóban az árban nem foglaltatik a garancia, a kedvező árszint megtartása nem is adna rá lehetőséget, ráadásul a garancia gyakran kötöttségekkel jár. De a Paprika Traktornál erre is talál megoldást, megvásárolható garancia formájába, ahogyan az új traktorok esetén is kérheti annak kiterjesztését 36 hónapra.


Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseid között: